2012-12-23 09:38:03• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - gyorsan kell döntést hoznia

Napi horoszkóp december 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Valamiért rossz érzéssel kezdi a napot: mintha valami fontosról megfeledkezett volna. Ha ez netán egy ajándék valakinek, akkor a mai napon még bőven van módja bepótolni. Gondolja végig még egyszer a listát, kiről feledkezhetett meg!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Az élet a mai napon próbára teheti az ön hűségét. Lehet, hogy ez csak egy futó kaland, de lehet, hogy az életében nagy változásokat indít el egyetlen tüzes pillantás. A kérdés csak az: készen áll ön erre a változásra?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nagyon jó lehetőségeket lát, de képtelen arra, hogy a megvalósítás útjára lépjen. Pedig össze kellene szednie magát. Lehet, hogy nem ott keresi a változtatást, ahol valóban szüksége van rá. Mi is a legfájóbb pont az életében?

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Azért, hogy másokon segíthessen, olyan dolgokat is magára vesz, amikhez igazából semmi köze. Fontolja meg jobban, mit is vállal el, mert a végén még azt is megutálja, akin segíteni akart. Lehet, hogy épp azzal segít, ha nem segít.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Vonzalom lobbanhat fel a szívében, amiről pedig azt hitte, már nem érheti semmi támadás érzelmi téren. Sajnos, valaki olyan vethet önre szemet, aki már kapcsolatban van. Talán a legjobb barátjával épp. Ez nehéz próbatét lesz önnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Némely rokonai részéről bántó közönyt tapasztalhat személye iránt. Ne nehezteljen emiatt: nem tudják, mit cselekszenek. Talán fogalmuk sincs arról, milyen helyzetben is van ön. Kezdje ön el a közeledést! Nem fog csalódni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Alig várta már a mai napot: végre szendereghet, lustálkodhat kedvére. Igaza van, a karácsonyi készülődés miatt nem érdemes feláldoznia a pihenés óráit. Legalábbis nem teljesen. Mert azért volna még mit tennie…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Valaki meg akarná rövidíteni: akár jelentősebb pénzösszegtől is eleshet, ha most nem áll a sarkára. Szerencsére, a sors elébe hozza önnek azt az embert, aki a segítségére lehet. Ne legyen szerény, kérje a segítségét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A szerelmi életében szép napok következnek. Az érzések szinte túlcsordulnak a szívében: ma mindenkit szeret. Holnapra szerencsére ez az érzés csak fokozódni fog önben. Ez jó, mert a szeretet ünnepe ez. De nem szerethet olyan sokakat!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egy váratlan helyzetben gyorsan kellhet döntést hoznia. Talán épp az ünnepekkel kapcsolatosan. Ha még nem egyértelmű önnek, hogy hol is tölti a szentestét, akkor végre ideje valakinek választ adnia a meghívására.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Valamilyen közösségi programot tervezett mára, de akiket hívott, mind beteget jelentettek, vagy családi okokra hivatkozva mondják le az összejövetelt. Ne nehezteljen rájuk. Végül is most a családi ünnepek ideje jött el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A zűrös helyzeteket jobb kerülnie, legyen szó akár munkáról, akár a szomszédok között dúló perpatvarról. Van, ami egész egyszerűen nem az ön dolga. Foglalkozzon azzal inkább, ami tényleg önre tartozik. Öröme is több lesz benne.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: